TheCard Logotyp. Visitkort i Block
Visitkort i block från The Card i Kista, Stockholm
Om oss och våra visitkort i block

Om oss och våra visitkort

The Card har levererat stilsäkra visitkort i block sedan 2003. Sedan starten har vi upplevt ett närmast lavinartat intresse för våra produkter.

Vi producerar i första hand visitkort och kombikort i block, men står även till tjänst med andra trycksaker och design av ovanstående.


Våra visitkort i block

Att förädla den mest klassiska av trycksaker – visitkortet – var för oss en spännande utmaning. När idén föddes började vi skissa på olika sätt att förverkliga visionen. Det tog några år av tester, experimenterande med olika material och noggranna justeringar innan vi nådde fram till den produkt som blev vårt signum. Lösningen patenterades och vi för samtal med internationella partners för att sprida vår eminenta produkt över hela världen.


Grafisk produktion som designar snygga visitkortGrafiker i grunden

De flesta som jobbar hos oss har rötter i branschen och har sett resan från manuella till digitala tekniker med egna ögon. Vi vet vad som fungerar och vilka intryck man kan göra med hjälp av olika trycktekniker och papper. Prata gärna tryck med oss – det är vad vi brinner för!


bildGrafisk produktion

Förutom att trycka färdiga filer producerar vi även original åt våra kunder. Vi har designat tusentals visitkort, men kan även stå hjälpa till med både design och tryck av andra trycksaker - till exempel broschyrer, flyers och årsrapporter.

>Läs mer om vår grafiska enhet

Exempel på våra visitkort i block

Tryckeri

Du är alltid välkommen att komma förbi oss, antingen för att hämta dina nya visitkort eller för att ta en kaffe och snacka trycksaker.

Vårt huvudkontor ligger strax norr om Stockholm. Där samordnar vi beställningar från våra partners och kunder. Det är också här vår administrativa och grafiska enhet arbetar.

E-postadress

info@thecard.eu

Telefonnummer

070-727 06 00

Besöksadress

Dianavägen 7
132 44 Saltsjö-Boo
(Klicka här för karta)


Snabba leveranser av våra visitkort i block.Alltid snabba leveranser

Visitkorten levereras som du vill. I Stockholm har vi fördelaktiga priser på bud direkt till dörren.

Beställningar på visitkort för upp till 4 personer kostar 60 kr och levereras i brevlådan. För större beställningar använder vi postens företagspaket.