TheCard Logotyp. Visitkort i Block
Visitkort i block från The Card - eget tryckeri i Kista
Visitkort i block - beställ gratis prov

Visitkort i block

Vår patenterade lösning för framtidens visitkort är unik i sitt slag och den perfekta utvecklingen av denna klassiska produkt.

Med våra visitkort i block håller sig korten snygga längre, du slipper ha en lös bunt i fickan och du kan alltid ha med dig tillräckligt med kort.


Våra visitkort i block passar alla företag

Perfekt för arbetaren och tjänstemannen

Visitkorten skyddas från kantstötningar och yttre påverkan tack vare en skyddande plastfilm. När du behöver ett kort drar du helt enkelt fram ett ur blocket - det kommer ut utan några som helst rivmärken.

Gör ett intryck med unika visitkort

Gör ett intryck med visitkorten

Dina visitkort är mer än en pappersbit, och ofta kundens första intryck av företaget. Med lite fantasi kan du använda dina kort för att skapa ett minnesvärt intryck och inleda en konversation.

Fyrfärgstryck på båra sidor av visitkorten

Fyrfärgstryck på båda sidor

Vi trycker digitalt i moderna maskiner, och kan trycka i fyrfärg på båda sidor av korten. Vi använder oss av ett elfenbensvitt papper på 280 gram - ett klassiskt val för högkvalitativa visitkort. När det kommer till designen är det bara fantasin som sätter gränserna.

Vi hjälper dig designa visitkort från din skiss eller layout

Egen design, mallar och grafisk produktion

Ladda upp en egen fil eller låt oss designa dina kort. Vill du anpassa en layout eller trycka om befintliga kort och saknar originalen kan vår grafiska enhet hjälpa till.

Visitkort i block är en unik och patenterad lösning från The Card.

Patenterad lösning för visitkortenPatenterad lösning

Våra visit- och kombikort i block är patenterade lösningar som man nästan måste se för att förstå.

Vi kan beskriva dem, visa foton på dem och visa exempel på det vi tidigare gjort men har man inte hållit i våra visitkort i block är det svårt att förstå hur smarta de är.


Riv loss och ge bort

Med våra visitkort i block har du alltid snygga visitkort till hands. Du river loss ett kort genom att dra försiktigt i det. Du får ett snyggt kort och resterande kort ligger kvar i blocket. Aldrig mer lösa, smutsiga och kantstötta kort!

Unik produktion

Vi trycker våra visitkort på elfenbensvit kartong innan de skärs på millimetern i vår specialkonstruerade skärmaskin. Slutligen placeras de i den plastbehållare som gör våra visitkort till de block de är.

Från 1 till 10 000 anställda

Visitkort i block lämpar sig för hela personalstaben, vare sig ni är ett fåtal eller flera tusen. Återkommande kunder placerar vi i vårt automatiserade flöde, där ni får inloggning till vårt system och själva hanterar nya beställningar.

Grafisk produktion

Har du en logotyp men inga visitkort? Har du inte logotypen vektoriserad? Har du gamla kort men tappat bort tryckfilen? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.Uppgifter om våra visitkort

Info om våra visitkort i block

  • Storlek 1: 90 x 55 mm alt. 85 x 55 mm + utfall
  • Storlek 2: 90 x 50,8 mm alt. 85 x 50,8 mm + utfall
  • Tryck: Digitalt fyrfärgstryck på båda sidor
  • Papper: 280g elfenbensvit kartong